Företagskliniken

Framsida / Tjänster / Företagskliniken

Företagskliniken erbjuder en helt ny möjlighet att utveckla ett samarbete mellan föreningar och företag. Vi tror att det bästa samarbetet handlar om strategiskt partnerskap där båda parterna kan dra nytta av varandra och båda kan få nya synpunkter till sina verksamheter. 

Tänk om erfarenhetsexperter kunde användas för att utveckla tjänsterna i ett företag eller om en företagare skulle ge rådgivning till föreningar i frågor som berör insamlingar? Eller om en förening skulle erbjuda utbildningar eller fritidsaktiviteter för företagskunder eller åt personalen i ett företag? I gengäld skulle företaget i fråga kunna erbjuda gratis synlighet till föreningen på deras hemsidor eller på sina sociala medier.

Tänk om ett företag skulle erbjuda sina arbetare möjligheten att göra frivilligarbete för att dessa skulle tycka att det är viktigt för att upprätthålla och öka trivseln på jobbet istället för att ge dem en kupong? Föreningar gör stor nytta i samhället för att öka det allmänna välmåendet. För ett företags image kan deltagadet i samhället i denna form vara en betydande konkurrensfördel. Det finns många olika möjligheter inom denna klinik! 

 

Skip to content