Kansainvälisyyttä vapaaehtoistoimintaan – ilmoittaudu mukaan webinaariin 30.11.!

Kiinnostaako kansainvälisyys ja vapaaehtoistoiminta? Haluaisitteko toimia vastaanottavana tahona kv-vapaaehtoiselle ja kehittää yhdistyksen monikulttuurisuuden taitoja?

Järjestöklinikka ja Villa Elba järjestävät yhteistyössä webinaarin Kansainvälisyyttä vapaaehtoistoimintaan, jossa Kati Paasila Villa Elbasta kertoo kansainvälisen vapaaehtoistoiminnan käytännöistä.

Webinaari järjestetään 30.11.2021 klo 1330-1500. Vastaanottajatahon kokemuksia meille jakaa palveluohjaaja Terhi Hunnakko Seinäjoen kaupungin kansainvälisestä nuorisotyöstä. Varvara Kopeika kertoo kokemuksiaan vapaaehtoisena toimimisesta, hänen puheenvuoronsa on englanniksi.

Ilmoittaudu mukaan maanantaina 29.11.2021 mennessä tästä linkistä. Lämpimästi tervetuloa mukaan kuulemaan käytännön neuvoja ja kokemuksia kansainvälisestä vapaaehtoisuudesta!

Mikä on Villa Elba?

Nuorisokeskus Villa Elba toimii Euroopan Solidaarisuusjoukot -ohjelmassa koordinoivana organisaationa. Villa Elba tarjoaa tukea ja neuvontaa kuntien nuorisotoimille, yhdistyksille ja kaikille vapaaehtoisten vastaanottavana organisaatioista toimimisesta kiinnostuneille yleishyödyllisille tahoille.

Vapaaehtoistyöntekijän vastaanottaminen sopii erinomaisesti tahoille jotka ovat kiinnostuneita kehittämään monikulttuurisuustaitojaan omassa organisaatiossaan sekä löytämään uusia näkökulmia työpaikan arkeen.

Vapaaehtoistoimintaa voi tehdä esimerkiksi nuoriso- ja kulttuuritoimessa, harrastustoiminnoissa, vanhus- ja vammaispalveluissa ja ympäristönsuojelussa.

Ajankohtaista

Skip to content