Sinnedit ja Toimeksi uudistuvat: uusi palvelu tuo yhdistysten toiminnan lähellesi

Sinnedit.fi-verkkopalvelun taustalla toimiva Toimeksi.fi-verkosto rakentaa uutta valtakunnallista verkkopalvelua. Uusi järjestötoimintaa kokoava palvelu on tarkoitus ottaa valtakunnallisesti käyttöön kevään 2022 aikana.

Sinnedit.fi:n taustalla toimiva Toimeksi.fi-verkosto rakentaa uutta valtakunnallista verkkopalvelua, joka tuo alueellista yhdistystoimintaa entistä paremmin näkyväksi ja löydettäväksi. Työ on aloitettu koko verkoston yhteistyönä ja uusi palvelu on tarkoitus ottaa valtakunnallisesti käyttöön vuoden 2022 aikana.

Uusi palvelu vastaa yhdistysten palautteeseen ja toiveiseen selkeästä verkkopalvelusta, joka helpottaa tiedon syöttämistä ja löytämistä, sekä mahdollistaa yhdistysten tiedon leviämisen muihin palveluihin ja osaksi uusien hyvinvointialueiden tietojärjestelmiä.

Uuden verkkopalvelun tavoitteena on innostaa ihmisiä osallistumaan järjestö- ja yhdistystoimintaan ja auttaa ihmisiä löytämään monipuolisen ja merkityksellisen järjestö- ja yhdistystoiminnan pariin ympäri Suomen.

Saatte meiltä tietoa uuteen palveluun siirtymisestä, sekä selkeät toimintaohjeet hyvissä ajoin ennen siirtymää. Verkkopalvelu tulee oleman helppokäyttöinen ja olemme tukenanne koko matkan ajan.

Seuraa Toimeksi.fi:n uutiskirjettä, tiedotamme sen kautta muutosprosessista. Voit tilata uutiskirjeen täältä.

Usein kysytyt kysymykset – yhdistykset

Usein kysytyt kysymykset – julkinen sektori

Ajankohtaista

Skip to content