Opiskelijoille

Etusivu / Palvelut / Opiskelijoille

Haussa harkkapaikka?

Järjestöklinikka mahdollistaa monipuolisen oppimisympäristön eri alojen opiskelijoille, erityisesti sosiaali- ja terveysalan opintoihin, tarjoamalla harjoittelupaikkoja, opinnäytetöitä ja vapaaehtoistehtäviä. Olemme myös mukana järjestämässä opiskelijoille suunnattuja tapahtumia, kuten vapaaehtoistoiminnan koulutusta ja opinnäytetyöpajoja.

Harjoittelujaksoilla opiskelijoiden on mahdollista syventää omaa tietämystään järjestö- ja vapaaehtoistoiminnasta. Meille on tärkeää, että opiskelijat on aktiivisesti mukana Järjestöklinikan toiminnassa, muun muassa järjestöjen ja oppilaitosten välisen yhteistyön kehittämisessä sekä erilaisten tapahtumien järjestämisessä.

Opiskelijoilla on Järjestöklinikalla hieno mahdollisuus päästä tekemään kiireetöntä asiakastyötä, kehittämään järjestöjen toimintaa ja näkemään, miten laajasti verkostoidutaan sekä itse kokemaan, miten merkittävä rooli järjestöillä on osallisuudessa ja yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa.

Oppilaitosten järjestöpisteet

Oppilaitosten järjestöpisteillä yhteistyöoppilaitoksissamme tarjoamme opiskelijoille ajankohtaista tietoutta järjestö- ja vapaaehtoistoiminnasta ja hyvinvoinnin verkostoista, kuten kokemustoimijoista ja OLKA-toiminnasta.

Skip to content