Yritysklinikka

Etusivu / Palvelut / Yritysklinikka

Yritysklinikka

tarjoaa aivan uudenlaisen mahdollisuuden kehittää yhteistyötä järjestöjen ja yritysten välille. Uskomme, että parhaimmillaan yhteistyö on strategista kumppanuutta, jossa hyöty osaamisen jakamisesta järjestöjen ja yritysten kesken on molemmin puolista ja joka tuo uusia näkökulmia molempien osapuolten toimintaan.

Miltä kuulostaa kokemusasiantuntijoiden käyttäminen yrityksen palveluiden kehittämisessä tai yrittäjä neuvomassa yhdistystä varainhankintaan liittyvissä asioissa? Tai jos yhdistys tarjoaisi koulutusta tai virkistystoimintaa yritysten asiakkaille tai henkilökunnalle? Vastikkeeksi yritys voisi tarjota yhdistykselle esimerkiksi ilmaista näkyvyyttä omilla kotisivuillaan tai somekanavissaan.

Entäpä jos yritys tarjoaisikin työntekijälleen mahdollisuuden tehdä vapaaehtoistyötä tärkeäksi kokemansa asian parissa työhyvinvoinnin ylläpitämiseksi liikuntasetelin tilalta? Yhdistykset tekevät voittoa tavoittelematonta hyvää yhteiskunnassa yleisen hyvinvoinnin lisäämiseksi. Yrityksen imagolle osallisuus yhteiskuntavastuun kantamiseen tässä muodossa, voi olla merkittävä kilpailuvaltti. Tämän klinikan puitteissa mahdollisuudet ovat monet!

Yhteiskuntavastuu

  • Yhteistoiminta yhdistysten kanssa
  • Tunti vapaaehtoisena -kampanja

Kokemustoimijat

  • Hyvinvointi
  • Tuotteiden ja palveluiden kehittäminen
Skip to content